• hp-cat-rooms
חדרים

המטבח האהוב עליי בעולם… | חדוה | 30 במרץ 2014

(כרגע, לפחות) הוא:

מטבח תכלת עם ידיות ברונזה ואריחי סאבוויי עם מדפים פתוחים

המטבח של אליסון קיין | צילום: מת׳יו ויליאמס | מגזין Living etc גליון אפריל 2014

למה ״כרגע״? כי איכשהו, מטבחים במיוחד – לפחות אצלי – הם לא רק עניין של טעם אלא גם עניין של תקופה. כרגע, הטעם ותהקופה ומצג הכוכבים הסתדרו כך שהמטבח האהוב עליי הוא זה של אליסון קיין מתוך גליון אפריל של Living etc, שאני ממליצה לכם בחום להשיג. מה יש במטבח הזה? ארונות בצבע תכלת מעושן עם ידיות ברונזה (וגם רגליים וברז), שיש קררה, אריחי סאבוויי עם רובה כהה, מדפים פתוחים במקום הארונות העליונים והמון המון אופי.

מה שמביא אותי לשאלה הבלתי נמנעת: אז מה דעתנו על מדפים במקום ארונות עליונים? ברמת ההשראה (=הייתם נועצים אותם בפינטרסט)? ובפועל (=הייתם מתקינים אותם אצלכם בבית)?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

יש 7 תגובות לפוסט

  1. מאת אפי:

    מאד נכון עניין רוחה של התקופה
    את המטבח של הוריי מאד אהבתי כשבוצע, ואילו היום הוא נראה לי משמים ביותר.
    המטבח בתמונה מ-א-ד נושא לי חן היום
    אבל מה יגידו ימים?
    אגב, קטנוני ככל שיהיה, הייתי מחליפה את צבע התנור לבהיר :)

  2. מכיוון שאני אוהבת ניקיון בעיניים, מדפים באים בחשבון מבחינתי רק אם מניחים עליהם דברים דקורטיביים ודואגים לניקיון של כל הפריטים. מעבר לכך אני אוהבת והתכלת המעושן נמצא בפלטת הצבעים שלי כבר כמה חודשים. בהצלחה

  3. מאת ימה:

    אין שאלה, תמיד מעדיפה מדפים במקום ארונות, עוד מהדירות השכורות הראשונות שלי.. רק שהיום יש לי בבית קלאפות מכוערות של הדיירים הקודמים שבעלי לא מרשה לי להחליף…:-)

  4. אני בעד לשלב בין השניים…מניסיון זה יכול לצאת יפה:)

  5. מאת מירב פרלמן:

    אני מאוד אוהבת מדפים פתוחים ובעד לשלב. זה "מאוורר" את העין מלראות עוד ועוד עץ/פרומייקה/ קלאפות…. אני חושבת שבארץ אנשים פחות פתוחים למראה הזה, שתמיד עומד בשאלת ה"איך זה הולך עם אקונומיקה…", כלומר שאלת הפרקטיות / אבק/ בלגן… בעיני, מדפים הם מראה "חם" יותר. ושוב, זה שאלה של התאמה לחלל המטבח, לאופיין של הלקוחות… אבל אין ספק – המטבח הזה הוא אחד היפים. אוהבת את כל השילובים שבו.

  6. המטבח יפייפה! לדעתי מדפים פתוחים הם עיניין של אופי, האם אוהבים שהכל יהיה נגיש ופתוח או סגור ונקי? בעלי הקונדיטור מעדיף פתוח ואילו אני , שמנקה מעדיפה סגור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים